Тези абревиатури приповдигат настроението, особено в празничния период, в който

...
Тези абревиатури приповдигат настроението, особено в празничния период, в който
Коментари Харесай

Самуил Петканов: Чуеш ли НАП, ДКК, ББР, става ти по-хубаво и мило, защото става въпрос за питката в паричката

Тези абревиатури приповдигат настроението, изключително в празничния интервал, в който сме, като чуеш Национална агенция за приходите, ДКК, ББР, става ти по-хубаво и благо, тъй като знаеш, че става въпрос за питката в паричката, обратно паричката в питката. Разбира се, по-голяма е в чували от време на време, само че за мен тази година ми сподели едно главно нещо - че стопанската система е нумерология. Всеки по отношение на ползите и желанията си може да приспособява цифрите към своя подтекст, към своята опорна точка в живота и да ни споделя врели-некипели и кипели-врели по тази причина от кое място са пристигнали парите, по какъв начин са излезли от банката, дали е супер постоянна или е въпрос на позиция. Това съобщи в подигравателен коментар за свадите в стопанската система ни пред годината Самуил Петканов в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Ако си в опозицията, всичко се краде, всичко се източва, всичко се прахосва, теглят се заеми за това или за това, от които няма потребност и те загробват за години напред, само че в случай че си във властта, същите неща стават противоположни и стопанската система се стабилизира. Ако се разчобъркате в това, в някой учебник, в случай че имате, ще видите, че разнообразни школи, като философските школи, от време на време си опонират. Макар да би трябвало да са свързани с съответни числа измеренията, не виждаме това, което е супер, тъй като ние сме народ, който е извънредно адаптивен към тези неща и би трябвало да използваме тези си качества, добави Петканов. 

Например може да забележим дали е дълготраен финансов министър, който с крадена кола, да забележим дали някой футболен арбитър се е разхождал със сакове с пари. Това значи, че ние постоянно намираме цаката на стопанската система, с цел да сме добре, и единственото което е, че би трябвало да го използваме на по-национално и солидно равнище, с цел да се оправим и да не прецакаме себе си отсега нататък, а да прецакам останалата част от света, сподели още Самуил Петканов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР