Тези 7 марки никога няма да ви оставят на пътя,

...
Тези 7 марки никога няма да ви оставят на пътя,
Коментари Харесай

Тези модели коли никога няма да ви предадат

Тези 7 марки в никакъв случай няма да ви оставят на пътя, даже да са втора ръка. Ето ги:

1. Mazda3 2008 г

Много компактни коли са основани по този начин, че да провокират дивление у водачите и Mazda3 е една от тях. Притежавайки ярка характерност Mazda3 е удобен автомобил, който няма да принуди притежателя си да вие от досада. И в действителност - идвестният девиз Mazda " Zoom-Zoom " е освен това от маркетингов ход, когато става дува за моделите на компанията от последното десетилетие.

2. Subaru Forester 2004 година

Японският кросоувър Subaru Forester стана един от паметните коли преди десетилетие. Той е отличен избор за тези, които ценят надеждността и сигурността на автомобил с цялостно задвижване и необятен салон. На вторичния пазар може да се откри и спортна версия с турбо мотор, само че тя коства по-скъпо.

3. Ford Fusion 2008 година

Мнозина считат, че американските автопроизводители са се отучили да основава конкурентно способни коли. Но когато на пазара излезе Ford Fusion, се оказа, че това не е напълно по този начин. Хечбекът Fusion с 5 порти е надеждна и не скъпа кола с огромно количество комплектации по желание.

4. Honda Civic 2006 година

Honda Civic е един от най-хубавите компактни коли, които са безвредни, икономични и надеждни. Осмото потомство с футуристичен дизайн и панел на две равнища евентуално е най-спортният Civic за цялата история на модела. Ако нямате искания към невероятните цветове, то на вторичния пазар може да откриете добър автомобил с разнообразни конфигурации.

5. Hyundai Sonata 2007 година

В средата на 2000-те компанията Hyundai произвеждаше качествени коли, които можеха да си съперничат с японските модели. Корейците пазеха репутацията си и по този начин си сътвориха име. Минаха години и колите Hyundai от тези години станаха отличен вид на пазара за използвани коли. Модели като седана Sonata, не костват скъпо, само че имат всички качества на японските съперници. Днес Sonata е релативно несложен и добре комплектован седан, междинен размер, който няма да изложи притежателя си.

6. Infiniti G35 2004 година

Когато през 2002 година в автосалоните се появи новата версия на Infiniti G35, колата бързо стана известна. G35 завоюва купата " Автомобил на годината " по версията на списание Motor Trend и направи това, което не съумя нито един луксозен автомобил от Япония - стана съперник на BMW 3 Series. Комбинацията от чудесно качество на сглобяването и задно (или пълно) задвижване прави Infiniti G35 отличен автомобил за хората, които обичат шофирането без доста разноски по поддръжката.

7. MINI Cooper2003 година

Употребяван MINI е отличен вид за не толкоз безценен градски автомобил. Обикновено тази кола е харесвана от всички - опитни водачи, новаци и даже пешеходци. Най-важното е вярно да изберете своето MINI. На колите са слагани разнообразни комплектации - от най-евтини до доста скъпи. Това значи, че в този момент има много огромно многообразие MINI на рационални цени.

auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР