Тези 5 зодиакални знака са толкова романтични, че никога няма

...
Тези 5 зодиакални знака са толкова романтични, че никога няма
Коментари Харесай

5-те най-романтични зодиакални знака

Тези 5 зодиакални знака са толкоз сантиментални, че в никакъв случай няма да те оставят да бъдеш равнодушна.

Рак

Мъжът Рак може да се назова поробител на женските сърца. Той излъчва топлота и омагьосване, с което очарова представителките на нежния пол и ги кара да влязат в борба за сърцето му, написа Блиц. Ако мъж Рак те предложения на среща, никога не отхвърляй. Повярвай, това ще бъде незабравимо прекарване и безусловно ще се почувстваш героиня от сантиментален филм.

В началото на запознанството ви мъжът Рак може да ти се стори доста свенлив, само че не бързай да зачеркваш новия си другар. Възможно е тъкмо той да те направи същински щастлива.

Именно сензитивният и деликатен Рак ще ти даде блузата си, в случай че ти е студено, ще ти подарява красиви цветя и ще ти носи кафе в леглото.

Ракът в никакъв случай няма да си разреши да се държи с теб жестоко, даже и да си направила нещо доста неприятно.

Елементът вода е направил представителите на този знак доста положителни и хора, които не могат да бъдат безразлични. Ако в обкръжението ти има човек, роден под знака на зодия Рак, който ти обръща внимание, би трябвало доста деликатно да се вгледаш в него.

Везни

Мъжете Везни са същински романтици. Ако в теб е влюбен представител на този знак, може да си уверена на 100%, че животът ти ще се трансформира в същински празник.

Везните са надарени по природа с прелестен усет, който се демонстрира във всичко – от дрешника до избора на подарък. Мъжете Везни са доста темпераментни и единствено за една нощ могат да прочетат няколко от обичаните ти книги, с цел да създадат срещите си с теб незабравими и ярки.

Близнаци

Запознанството си с Близнаци ще те придвижи в света на незабравимите завършения. Представителите на този знак постоянно са цялостни с оптимизъм и жадуват за опити. Мъжът Близнаци може да ти предложи да скочиш с бънджи или да се гмуркаш с акваланг. Този същински почитател на рисковите прекарвания може да ти даде най-незабравимата сантиментална почивка.

Ако си доста дейна и смела, никога не пропускай сродната си душа. Трябва обаче да знаеш, че доста постоянно в главите на Близнаците се въртят побъркани хрумвания, и в случай че си подготвена да ги приемеш, то тогава мъжът Близнаци е това, от което се нуждаеш.

Стрелец

Огненият Стрелец е сантиментален поради безграничната си обич към природата. Той може да те предложения да се разноските с лодка или да ти предложи отмора в планината и спане на палатки. Много от мъжете Стрелец имат огромен креативен капацитет, по тази причина не се изненадвай, когато те засипе с твои портрети или десетки стихотворения.

Трябва да знаеш, че от време на време мъжът Стрелец е лакомец и избира флирта пред дългите връзки, само че в случай че е схванал, че за него си единствена, би трябвало да си сигурна, че ще те носи на ръце.

Дева

Можем да назовем Девите същински джентълмени. Те не са толкоз изобретателни, колкото представителите на другите зодии, само че това не е толкоз огромна драма. Когато се влюби, мъжът Дева всеки ден ще изпраща на своята годеница благи картички. За среща безусловно ще заложи на типичен костюм, а в ръцете си ще носи букет от бели или червени рози.

Мъжът Дева е податлив към всевъзможни жестове и още на първата среща ще те предложения в безценен ресторант и ще те накара да си поръчаш от всичко, което пожелаеш
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР