Тези 30 предмета ще ви защитават и ще ви помогнат

...
Тези 30 предмета ще ви защитават и ще ви помогнат
Коментари Харесай

30 „магически“ предмета, които трябва да имате в дома си

Тези 30 предмета ще ви пазят и ще ви оказват помощ да привлечете обич, здраве и пари..
Защо са ви нужни тези 30 предмети? Когато извършите своя дом „ цитадела “, ще губите по-малко сила, само че пък ще получавате повече и ще можете да се наслаждавате на чудесно здраве и самочувствие.
 
Разберете кои предмети имат тези „ вълшебен “ свойства.
 
1. Планински кристал
Наричат го „ естествения тв приемник “, тъй като има способността да предава зрителните облици. Но не просто ги предава, само че и ги проектира в живота на индивида, на който принадлежи, и в чийто дом се намира. Смисълът е в това, че в случай че го „ заредите “ с вярна сила, ще получите двойна такава. Кристалът притегля всички чисти, светли и радостни страсти. Ако желаете всички вкъщи да са щастливи, безусловно вземете планински кристал.
2. Бяла завивка
Всяка стопанка би трябвало да има такава. Ако в дома има кавги, недоразумения, би трябвало да застелите масата с бяла завивка и да съберете на вечеря цялото семейство. Разговорите ще бъдат ползотворни, ще се чува мнението на всеки и ще бъдат изгладени всевъзможни несъгласия.
3. 33 медни монетки
Те притеглят пари. Ако сте във финансова рецесия, те ще ви оказват помощ, тъй като цифрата 33 е знак на триумфа и съзиданието, на чистите намерения и решения, които не са за сметка на някого другиго.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР