Теюнис Уеселс, жител на канадската провинция Алберта, решил да си

...
Теюнис Уеселс, жител на канадската провинция Алберта, решил да си
Коментари Харесай

Този мъж удиви мрежата, няма да повярвате с какво се занимава на фона на смъртоносно торнадо

Теюнис Уеселс, гражданин на канадската провинция Алберта, решил да си подравни тревата пред личния си дом единствено няколко минути откакто през градчето Три-Хилс минало впечатляващо торнадо. Неговата брачна половинка Сесилия фотографирала мъжа си, а по-късно разгласила фотографията в обществените мрежи като провокирала учудване и доста мнения от потребителите. Както пояснила дамата, тя снимала естествената буря поради своите родители, които живеят в Южна Африка, където такива феномени не се случват. За да може да покаже цялото торнадо, Сесилия трябвало да отреже долния завършек на фотографията, по тази причина в началото газовата косачка не се вижда напълно добре в ръцете на Теюнис Уеселс. Впоследствие тя разгласила и цялостната фотография.



Теюнис Уеселс по този начин и не дал отговор на непрекъснато задавания от потребителите в интернет въпрос за какво тъкмо в този миг той решил да си подреже моравата пред къщата си.



Оказало се, че Сесилия Уеселс не е единствената жителка на Три-Хилс, която запечатала миналото през градчето торнадо. Вижте това видео от YouTube, където е запечатано по какъв начин торнадото се движи единствено на метри от домовете на хората.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР