Тейлор разкрива великолепието от автентични скъпоценни камъни в своя първи

...
Тейлор разкрива великолепието от автентични скъпоценни камъни в своя първи
Коментари Харесай

Енджи Касабие става лице на бижута - slava.bg

Тейлор разкрива великолепието от достоверни скъпоценни камъни в своя първи концептуален магазин в красивия град София, в Парадайз Център, с грациозен и новаторски дизайн, една скъпоценна галактика, направена от злато, диаманти и най-красивите скъпоценности. Бижутата, определени да украсят витрината, ще Ви отнесат ведна скъпоценна галактика, заредена с страсти, женственост и страст.

Индивидуалността на марката е разпознаваема във фините елементи, предлагащи уникалността на украшенията. Цветът на рекламните кутии е селекциониран по този начин, че да загатва за кожа, идеалната повърхнина за бижута. Топлите тонове на украсата на магазина ни припомня за плътността и чувството за благородния метал, от който са направени бижутата. Тейлор гледат на бижутата като насъчетание от скъпоценни камъни, подредени в контури, които ще устоят на времето.

Бижутата еволюират в изразителни формис неочакван резултат: багрови нововъведения, изобретателни и изненадващо чувствителни решения в свят на хубост, оттатък границите на всичко, което ни е известно за бижутата. Асиметричните линии, в поредност от нетипични дизайни, основават бижута в течни форми. Зрелищен или предпазлив, определящият детайл при Тейлор се оформя към концепцията за иновативност. Концентрираме се върху изключителността и качеството на нашите артикули, като всяко украшение от Тейлор е основано, с цел да отговори навкуса и личността на нашите клиенти в най-малки елементи. Бижутата могат да показват обич, страсти и пристрастеност доста по-красноречиво от думи, заради което Тейлор Ви канят да откриете съвършените дарове за вашите обичани или бижутата, за които постоянно сте мечтали.

Марката Тейлор е основана през 1999 година, с желанието да предлага пристрастеност, иновация и грациозност, като комбинира извънреден дизайн с най-скъпоценни материали. Първоначално работи като един магазин на улица „ Тейлор” (на британски език: “Linden Street”), в Питещ, Румъния. През идващите години Тейлор развива огромна мрежа от магазини в цялата страна, с над 40 магазина и личен онлайн магазин. През 2019 година Тейлор отварят първия си магазин в София, както и във Варшава, Полша.​
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР