Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските

...
Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските
Коментари Харесай

Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън - slava.bg

Тейлър Суифт завоюва общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди,

Певицата беше оповестена за реализатор на годината, за най-хубава поп/рок изпълнителка, за най-хубава модерна изпълнителка, най-хубава изпълнителка на десетилетието и сграбчи още две награди - за най-хубав поп/рок албум на годината за Lover и за най-хубаво видео - това към парчето You need to calm down.

Преди тази гала Суифт имаше общо 23 Американски музикални награди, печелени в разнообразни години. С новите шест тя усъвършенства върха на Майкъл Джексън, който имаше общо 24 награди.
Суифт благодари на почитателите си, които са я подкрепяли през всичките тези години. Тя произнесе прочувствена благодарствена тирада пред просълзените си родители.

Певицата Били Айлиш сграбчи две награди - за нов реализатор на годината и за най-хубав реализатор на различна музика. Звездата Лизо, която предходната седмица получи най-вече номинации за "Грами " – цели 8, си потегли от церемонията с празни ръце.

С три награди бе отличен Калид - за обичана ария в категорията соул/R&B за парчето Soul, за обичан албум в същия жанр за Free Spirit и за най-хубав поп/рок реализатор.

За най-хубаво поп/рок дуо или група бяха отличени BTS, а за най-хубава поп/рок ария Without me на Холзи. BTS получиха и премиите за турне на годината и за най-любим реализатор в обществените мрежи.

В категорията за най-хубав дует бе определена песента Senorita на Шон Мендес и Камила Кабело.
Рапърът Пост Малоун, който бе с най-вече номинации (общо седем), завоюва наградата за най-хубав рап/хип-хоп албум за Hollywood`s Bleeding. Карди Би сграбчи премията за обичан рап/хип-хоп реализатор, а за най-хубава рап/хип-хоп ария бе отличен дуетът на Lil Nas X и Били Рей Сайръс Old Town Road.

В категориите за най-хубав соул/R&B реализатор и изпълнителка победиха надлежно Бруно Марс и Бионсе.

В кънтри категориите за най-хубава певица премията сграбчи Кари Ъндърууд, а за най-хубав реализатор - Кейн Браун. Кари Ъндърууд получи оценката и за най-хубав кънтри албум за Cry Pretty.

Церемонията се открои със запаметяващите се осъществявания на Грийн Дей, Шаная Туейн и Тони Браксън.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР