Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските

...
Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските
Коментари Харесай

Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън

Тейлър Суифт завоюва общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди, състояла се в неделя вечер в спектакъл Майкрософт в Лос Анджелис.

Певицата беше оповестена за реализатор на годината, за най-хубава поп/рок изпълнителка, за най-хубава модерна изпълнителка, най-хубава изпълнителка на десетилетието и сграбчи още две награди - за най-хубав поп/рок албум на годината за " Lover " и за най-хубаво видео - това към парчето " You need to calm down ".

Преди тази гала Суифт имаше общо 23 Американски музикални награди, печелени в разнообразни години. С новите шест тя усъвършенства върха на Майкъл Джексън, който имаше общо 24 награди.

Суифт благодари на почитателите си, които са я подкрепяли през всичките тези години. Тя произнесе прочувствена благодарствена тирада пред просълзените си родители.

Певицата Били Айлиш сграбчи две награди - за нов реализатор на годината и за най-хубав реализатор на различна музика. Звездата Лизо, която наскоро получи най-вече номинации за Грами, си потегли от церемонията с празни ръце.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР