Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината

...
Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината
Коментари Харесай

Тейлър Суифт – Новата кралица

Тейлър Суифт завоюва четири оценки, в това число за реализатор на годината на Американските музикални награди и стана най-награждаваната певица в историята им. Всъщност хубавицата е може би най-награждаваната поп певица въобще. Към този миг тя има над 300 награди и над 650 номинации.

Американката, която това лято регистрира благосъстояние от над $320 млн. има нежно лице и тяло, с което умерено може да взе участие в масовката на „ Списъка на Шиндлер “ господства от години в поп и кънтри жанровете в Съединени американски щати.

Тя е родена на 13 декември 1989 година в Рединг, Пенсилвания, а кариерата и потегля на 10-годишна възраст, когато дебютира в лентата „ Денят на влюбените “. Горе долу по това време едно момче, което поправя домашния й компютър я научава по какъв начин да свири три акомпанимента на китара и тя написва първата си ария. Веднага се втурва във всевъзможни състезания – музикални, караоке. Бълва ария след ария, като сама написа и текстовете и музиката.

На 14 години се мести в Нешвил – столицата на кънтри музиката или другояче казано американския Димитровград. От тогава е манията на Тейлър да купува домове. В Нешвил има три къщи, няколко в Калифорния, Ню Йорк, Масачузетс, Род Айлънд и къде ли още не.

Дебютният ѝ сингъл Tim McGraw излиза през лятото на 2006 година, а първият ѝ албум, носещ нейното име, излиза на 24 октомври 2006 година От него са продадени повече от 61 хиляди бройки още през първата седмица. Албумът доближава до №1 в Billboard Top Country Albums и №5 в Билборд 200.

Интересен факт е, че нейната майка Андреа я избира името Тейлър, тъй като съгласно нея в случай че някой види визитната й картичка мъчно ще се ориентира дали това е момиче или момче и по този начин могат да се избегне половата дискриминация.

Вторият сингъл от едноименния албум на Тейлър е Teardrops On My Guitar. Той излиза на 24 февруари 2007 година Песента е въодушевена от същинска история, случила се на Тейлър, когато е в гимназията. Тогава тя си падала по юноша на име Дрю, който обаче я виждал единствено като другарка.

Следват синглите „ Our Song “, „ Picture to Burn “ и „ Should’ve Said No “, които се радват на огромен триумф.
Певицата е луда по котките, само че има и съвсем психопатския боязън, че някой може скрито да я запише.
През 2008 година Тейлър получава номинация за премиите Грами за най-хубав нов реализатор, само че премията отива при Ейми Уайнхаус (мир на душата й).

Вторият студиен албум на Тейлър се споделя Fearless и излиза на 11 ноември 2008 година Клипът към песента „ Love Story “ излиза на 12 септември 2008 година Клипът се основава на историята на Ромео и Жулиета. Песента доближава №2 в iTunes Store Top Downloaded Songs и №5 в the Billboard Hot 100.

Тейлър става първият кънтри реализатор, който печели музикалната видео премия на MTV, когато тя сграбчва наградата за най-хубаво женско видео за „ You Belong With Me “. По време на приемането си на премията, тя е прекратена от рапъра Кание Уест. Но певицата споделя, че „ няма никакви неприятни усеща към него “. Уест е предложил своето опрощение и Суифт го разяснява като „ доста откровено “.

През 2010 година Суифт печели четири награди Грами от осем номинации. Fearless печели в категориите Албум на годината и Най-добър кънтри албум, а „ White Horse “ в Най-добра кънтри ария и Най-добро вокално осъществяване от кънтри певица. Суифт е най-младият реализатор, който е печелил премията за Албум на годината.

На 25 октомври 2010 година излиза третият студиен албум на Тейлър – Speak Now. Певицата е написала всичките песни в албума сама и го е продуцирала дружно с Нейтън Чапман. От албума излизат 6 сингъла – „ Mine “, „ Back to December “, „ Mean “, „ The Story of Us “, „ Sparks Fly “ и „ Ours “. Албумът реализира огромен триумф, като продава 1 млион копия през първата си седмица и заема челната позиция в класацията Billboard 200. Албумът продава общо над 5 милиона копия в целия свят.

През 2011 – 2012 година Суифт потегля на международно турне, състоящо се от 110 концерта, в поддръжка на албума Speak Now. На турнето са участвали повече от 1,6 милиона фенове и приходите от него са 123 милиона $. Първият live албум на Суифт Speak Now World Tour: Live излиза през ноември 2011 година

Нейният пети албум – 1989, излиза през 2014 година От него се продават повече копия през първата седмица, в сравнение с който и да е било различен албум през последните 12 години. След излизането на този албум Тейлър Суифт става първият реализатор с 3 следващи албума, които се продават в 1 милион копия през първата си седмица. Сингълите „ Shake It Off “, „ Blank Space “ и „ Bad Blood “ заемат първо място в класацията Billboard Hot 100.

Всички против Тръмп


Изглежда в шоубизнеса е много скучно в последно време, та всеки артист, артист или просто продуцент се бърка и в политиката. Най-вероятно наличието на Доналд Тръмп и неговия антилиберален език нервира всички. Поради тази причина и Тейлър Суифт е част от бурния фронт против президента. Миналата неделя тя разгласи, че тя ще гласоподава за претендента на демократите за Сената от щата Тенеси Фил Бредесън и по този начин наруши правилото си да не разисква нищо, обвързвано с политика.

Тя споделя истории с ария


Тя споделя истории с песните си и мисля, че по тази причина се свързва със толкоз същински със слушателите си. Умее да свири на скритата струна в човешката душа, тъй че да си кажат хората „ О, Боже мой, минах тъкмо през същото “ или „ Каза го по подобен метод, по който даже не бих могла да го опиша “.

Кейти Пери


Аз направих кучката известна


„ Усещам, че аз и Тейлър още можем да вършим секс.
Защо ли? Аз направих кучката известна (по дяволите)
Аз направих тази кучка известна!

Кание Уест, рап артист, текст от шлагера му Famous


Пресметлива градноманка


Все още считат Суифт за Гуинет Полтроу на поп музиката, а тя е дразнеща досадница, под чийто обществен облик на новоизлюпена Дисни принцеса в действителност се крие една пресметлива грандоманка.

Дженифър Ганън, „ Айриш таймс “


Тя прекали доста


„ Тя (Тейлър Суифт) прекали доста със заяжданията си. Какво като съм я нахокал в изявление? Задават ми въпроси, давам отговор. Съдете ме! Освен това не забравяйте, че думите могат да бъдат извадени от подтекста на интервютата… и въпреки всичко не се оправдавам за думите си. Не разбирам за какво хората се вълнуват толкоз доста от това, което споделям в изявленията? Не гледате ли вести? Няма ли защо друго да се тревожите? “

Деми Ловато, певица
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР