Тейлър Суифт се превърна в покровителка на 18-годишно момиче.По-рано през

...
Тейлър Суифт се превърна в покровителка на 18-годишно момиче.По-рано през
Коментари Харесай

Тейлър Суифт сбъдна мечтата на 18-годишно момиче - slava.bg

Тейлър Суифт се трансформира в настойничка на 18-годишно момиче.

По-рано през месеца Витория Марио сътвори дарителска сметка, с която се надяваше да покрие таксата си за лицей. Тя е получила оферта да учи математика в престежния университет "Уоруик ", само че фантазията й може да се провали, тъй като момичето няма задоволително пари. "Аз съм едно чернокожо момиче с фантазия ", написа тя в обществените мрежи.

Витория споделя, че се е преместила от Португалия във Англия преди 4 години и сега живее с друго семейство в Тотнъм. Големият проблем е, че тя Марио не може да получи заем, тъй като няма непрекъснат адрес във Англия, а също и тъй като биологичната й майка не може да й помогне да се самофинансира по време на образованието. "За страдание татко ми е умрял, а мама остана в Португалия ".

За благополучие на Витория, Тейлър Суифт попада на нейната история и взема решение да й помогне. Изпълнителката подарява 30 хиляди $, които се равняват на към 24 хиляди паунда, с цел да може момичето да доближи до университет. "Витория, попаднах на историята ти в интернет и съм доста впечатлена от решителността ти да постигнеш фантазиите си ", пипе звездата.

Със сумата, дарена от Суифт, госпожица Марио съумява да събере нужните средства, с цел да стартира мечтаното си образование. След като изпълнителката се включи в набирането на финанси, доста от почитателите й последваха нейния образец. Витория споделя, че желае да учи, с цел да може да помогне на фамилията си и да покаже на другите девойки като нея, че фантазиите се сбъдват.

"Благодарна съм на всеки, който ми оказва помощ и правя оценка, че сте отделили от времето си, с цел да се запознаете с историята ми ", приключва бъдещата математичка. Дарението на Тейлър идва единствено няколко седмици, откакто тя изненадващо пусна новия си албум "Folklore ".

Източник: тиалото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР