Тейлър Суифт разкрива „1989 (версия на Тейлър)“ като следващото си падане, с „безумни“ следи от трезори

...
Тейлър Суифт завърши своя шести и последен концерт Eras Tour“
Коментари Харесай

Тейлър Суифт завърши своя шести и последен концерт „Eras Tour“ на SoFi Stadium в Лос Анджелис в сряда с голямо съобщение, за което Swifties спекулираха от седмици.

По време на изненадващата част от концерта – в която тя изпя две песни, включително „New Romantics“ – певицата потвърди на сцената, че следващият й презапис ще бъде за мегахитовия й албум от 2014 г. „1989“. „New Romantics“ е луксозна песен извън този рекорд.

„Има нещо, което планирах от наистина, наистина, наистина нелепо, смущаващо дълго време“, каза тя, след като говори за това колко е развълнувана, че нейните фенове са прегърнали стремежа й да презапише първите си шест албума, както се вижда в видеоклипове от концерта, публикувани в социалните медии.

След това тя насочи вниманието към големия видео екран, където се появи изображение на обложката на албума за „1989 (Taylor’s Version)“, потвърждавайки датата на издаване през октомври.

"Изненада!! 1989 (Taylor’s Version) е на път към вас“, написа Суифт в Instagram в сряда вечерта, малко след нейното съобщение на концерта, добавяйки, че „албумът от 1989 промени живота ми по безброй начини“.

Във всеки албум „Taylor’s Version“ тя включва редица неиздавани преди това песни, измислени „от трезора“ заедно с презаписаните оригинали, песни, които не са направили финалната версия на първоначалния албум. Тя продължи да пише в публикацията си в сряда, че този албум е нейният „най-любим презапис“, който е правила, защото „5-те парчета From The Vault са толкова луди“.

„Не мога да повярвам, че някога са били изоставени“, добави тя.

„1989“ е може би най-популярният албум на Суифт и бележи нейния преход от кънтри-поп към пълна поп музика, включително хитове като „Shake it Off“, „Bad Blood“ и „Blank Space“.

Албумът спечели общо 10 номинации за Грами по онова време, като Суифт взе три трофея за албум на годината, най-добър поп вокален албум и най-добър музикален видеоклип за „Bad Blood“.

Суифт обяви през 2019 г., че планира да презапише първите си шест студийни албума, след като бившият й лейбъл продаде нейните главни записи. Оттогава тя издаде албуми „Taylor’s Version“ за „Red“, „Speak Now“ и „Fearless“. След „1989 (Taylor’s Version)“ Суифт се очаква в даден момент да издаде албума „Reputation“ от 2018 г. и своя едноименен дебютен албум от 2006 г. „Taylor Swift“.

„Eras Tour“ започва обратно за международния етап на 24 август в Мексико Сити. „1989 (Версия на Тейлър)“ трябва да излезе на 27 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР