Тейлър Суифт подкрепя Травис Келс заедно с Дона Келс в играта на Канзас Сити Чийфс

...
Любовна история ли е? Тейлър Суифт се завърна на препълнения
Коментари Харесай

Любовна история ли е? Тейлър Суифт се завърна на препълнения стадион Ароухед в неделя, но този път, за да подкрепи звездата от тайт енда на Канзас Сити Чийфс Травис Келс.

По време на предаването на Fox за победата на Chiefs над Chicago Bears, суперзвездата певец и автор на песни беше видян в апартамент, седнал до майката на Kelce, Donna, облечен в фланелката на сина си. Камерите дори уловиха Суифт, на 33, да скача ентусиазирано и да празнува, когато Келче, също на 33, отбеляза тъчдаун през третата четвърт.

Куотърбекът на Chiefs и съотборник на Kelce, Патрик Mahomes, се пошегува с Ерин Andrews от Fox, че е почувствал „малко натиск“ от Swifties да подаде топката на Kelce.

Подкаст „New Heights“, който той води с брат си, центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс, че е „разочарован“, че не може да й даде своята гривна за приятелство с телефонния си номер по време на нейната спирка от турнето Eras в Канзас Сити . Оттогава се носят слухове за запознанства, но нито един от двамата не е потвърдил нищо.

Mahomes каза в неделя, че би искал да се срещне със Суифт, ако тя и Kelce излизат.

„Предполагам, че ако тя се окаже с Травис, тогава вероятно ще я срещна в някакъв момент. Така че тя изглежда като добър човек. Така че се надявам да я срещна един ден“, той казах.

Спекулациите Kelce-Swift дори накараха New England Patriots Бил Беличик да се включи. 

„Травис Kelce имаше много големи уловки в кариерата си“, каза Беличик в понеделник. „Това би било най-голямото.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР