Тейлър Суифт определено изживява апогея на кариерата си - всеки

...
Тейлър Суифт определено изживява апогея на кариерата си - всеки
Коментари Харесай

Защо сложиха прякор на Тейлър Суифт земетресението

Тейлър Суифт несъмнено изживява апогея на кариерата си - всеки един от концертите ѝ от турнето Eras Tour е изцяло разпродаден.
 Меган Маркъл, подкастът Archetypes и по какъв начин Тейлър Суифт отхвърли да взе участие в него
Звездата, която отхвърли на Меган Маркъл

Нещата не вървят добре за херцозите на Съсекс

И най-малко все още наподобява по този начин, че почитателите на изпълнителката ще я създадат още по-богата. Оказва се, че концертите на Суифт са толкоз наелектризиращи, че карат земята да се тресе. Съвсем безусловно .

Според сеизмолога Джаки Каплан-Ауербах, на два от концертите на Тейлър Суифт в Сиатъл, Съединени американски щати, земята в покрайнината се е разтресла толкоз мощно, че уредите са показали магнитуд от 2.3 по Рихтер.

Но не можем да приказваме за същинско земетресение, тъй като то е обвързвано с разбъркване на земните пластове, до момента в който в този случай става дума за толкоз мощни трептения, които са предиздвикали земята да се тресе. 

Веднага, несъмнено, на явлението бива поставено името  " Суифт земетресението " (Swift Quake), което се съпоставя с друго такова в Сиатъл от 2011 г.  " Beast Quake " е записано поради насладата на почитатели на американския футбол.

I guess I should show the data. Swifties > Seahawks fans.

(except data from the concert may not be caused by the fans--it may be the sound system, so not really a fair comparison).
— Jackie Caplan-Auerbach
Тогава те реагират бурно на тъчдаун по време на мач сред Сиатъл Сийхоукс и Ню Орлиънс Сейнтс. Оказва се, че почитателите на концертите на са раздрусали земята два пъти по-силно от тези на Сиатъл през 2011 година

Пред CNN сеизмологът Джаки Каплан-Ауербах разяснява, че провокираното разклащане на земята може да не е породено единствено и само от подскачащите и танцуващи почитатели на изпълнителката. Пръст може да има озвучаването.
 Тейлър Суифт на турне - какъв брой милиона е спечелила досега от The Eras Tour
Колко милиона е спечелила досега Тейлър Суифт от турнето си

Никой не може да спре изпълнителката

До този извод се стига откакто биват прегледани деликатно данните. В двете вечери, в които Тейлър Суифт е имала концерти в Сиатъл, земните разтърсвания не престават през целия интервал на представленията. Докато при  " Beast Quake " всичко утихва в границите на няколко секунди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР