Тейлър Суифт, която преди два дни беше обявена от Forbes

...
Тейлър Суифт, която преди два дни беше обявена от Forbes
Коментари Харесай

Тейлър Суифт, Vogue Великобритания и януарският брой на изданието

Тейлър Суифт, която преди два дни беше оповестена от Forbes за най-високоплатеният реализатор в света (с приходи от 185 милиона $ за 2019 г.), стартира 2020 година от януарската корица на Vogue Англия.

Първото издание за новата година носи заглавието " Ново десетилетие, нов жанр " и на него певицата театралничи в Chanel в стилна фотосесия.

Редакторът на списанието, Едуард Енинфъл, разяснява, че за фотосите Тейлър Суифт наподобява доброволно съвременна, само че в същото време във визията й преднамерено има препратки и към ретро стила.

Интервюто за списанието е направено от композитора Андрю Лойд Уебър. Именно пред него Тейлър Суифт разкрива какъв брой е значимо за нея да имаме права върху това, което сме основали - визирайки абсурда върху възбраната ѝ да извършва старите си песни.

Певицата разяснява и новата ария " Beautiful Ghosts " към кино лентата " Котките ", която написват взаимно с Андрю Лойд Уебър, както и за какво Суифт взе участие по този начин интензивно в основаването на повече от текстовете си. Тя споделя, че посредством писането човек основава по-особена връзка с песента и музиката си и по-добре схваща известието, което изпраща до публиката.

Тейлър Суифт показа, че е била ужасно ангажирана през 2019 година, защото е работила по едно и също време върху два плана - новия си албум " Lover " и фотосите по кино лентата " Котките ".

Изпълнителката не пропусна да разяснява и " Котките ". Много ѝ е харесал метода, по който се е чувствала по време на фотоси, тъй като това несъмнено е било една доста друга страст, която надали в миналото ще изпита още веднъж.

Ние също се надяваме, че ще изпитаме сходна страст и нямаме самообладание за премиерата на кино лентата на 27 декември. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР