Тейлър Суифт изненада феновете, като покани Найл Хоран на сцената

...
Тейлър Суифт изненада феновете, като покани Найл Хоран на сцената
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и Найл Хоран пяха в дует на лондонския стадион “Уембли”

Тейлър Суифт изненада почитателите, като предложения Найл Хоран на сцената в първия от двата си концерта в две поредни вечери на лондонския стадион “Уембли”, с цел да извърши песента си “Slow Hands”, заяви Контактмюзик.

Певецът от “Уан дайрекшън” се причисли към изпълнителката на шлагера “Delicate” на сцената и двамата извършиха дружно песента му “Slow Hands”. Суифт заинтригува почитателите, като съобщи, че специфичният й посетител към този момент е пял няколко пъти на “Уембли”. Като си има поради, че по същото време Ед Шийран, с който тя нееднократно си е сътрудничила, изнасяше свое лично шоу в Кардиф, Уелс, почитателите се питаха кой ще е гостът.

Представяйки ирландския любим на почитателите, тя съобщи: “Когато за пръв път се залавяш с нещо, искаш да почерпиш опит от човек, който към този момент е минал по този път. Развълнувана съм, че ще поканя да се качи на сцената реализатор, който към този момент няколко пъти е пял на “Уембли”. Ще се изненадате ли, в случай че ви кажа, че Найл Хоран е тук?”.

Изпълнителят на песента “This Town” няколко пъти е пял на “Уембли” дружно с Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Лиъм Пейн от “Уан дайрекшън” и някогашния член на бандата Зейн Малик. Хоран дебютира като соло реализатор на “Уембли” предходната година в границите на Летния бал на радио Кепитъл Еф Ем.
По-рано по време на същия концерт Чарли Екс Си Екс и Камила Кабело се качиха на сцената, с цел да изпълнят дружно със Суифт нейния шлагер “Shake It Off”. Концертът бе от турнето по игрища “Reputation” на Тейлър Суифт.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР