Тейлър Суифт излезе за момичешка вечер с Кара Делевин и

...
Тейлър Суифт излезе за момичешка вечер с Кара Делевин и
Коментари Харесай

Тейлър Суифт излезе за момичешка вечер с Британи Махоумс, след като „преследвачът“ беше арестуван

Тейлър Суифт излезе за момичешка вечер с Кара Делевин и Британи Махоумс, откакто хипотетичният преследвач на певицата беше задържан.

Хитмейкърът на Cruel Summer изглеждаше безпроблемно изискан в черна рокля, чорапогащник и черни ботуши, до момента в който вечеряше в обичания на звездите ресторант Nobu в Манхатън, до момента в който нейните приятелки също получиха бележки за черно облекло и се облякоха в сходство с Тейлър. Британи, която се сближи с артиста, притежател на Грами, откогато стартира да се среща с Травис Келс предходната година, раздруса черно-бял монохромен тоалет, до момента в който супермоделът Кара изглеждаше необикновено в черен блейзър, панталон и риза.

Триото се събра още веднъж единствено няколко дни, откакто бяха видени да приветстват тима на Травис, Канзас Сити Чийфс в неделя, дружно с по-големия брат на тайт енд Джейсън Келс и брачната половинка му Кайли. Родителите на Травис и Джейсън също бяха във ВИП жилището, гледайки по какъв начин Chiefs победиха Buffalo Bills в плейофния мач, а Джейсън, който също и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР