Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Опра Уинфри се включват в

...
Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Опра Уинфри се включват в
Коментари Харесай

Куп световни звезди организират: Един свят: Заедно вкъщи - slava.bg

Т ейлър Суифт, Дженифър Лопес и Опра Уинфри се включват в световната самодейност "Един свят: Заедно у дома " в чест на здравните служащи, които са на първа линия в битката с ковид, заяви Ройтерс.

Телевизионното предаване - композиция от музика, комедийни скечове и разкази на лекари, сестри и работещи в магазини за хранителни артикули , ще бъде предшествано на 18 април от шестчасова стрийминг стратегия с присъединяване на спортни звезди , като първенеца от Формула 1 Луис Хамилтън, скиорката Линдзи Вон и десетки артисти и артисти.

Инициативата "Един свят: Заедно у дома " към този момент е най-голямата в поддръжка на работещите на първа линия в битката с ковид. Тя се провежда от Световната здравна организация ( СЗО ) и групата "Глоубъл ситизън ". Участието на звездите в нея ще е отдалечено поради наложената изолираност.

Лейди Гага разгласи идното предаване предходната седмица. Оттогава участниците в него се усилиха неведнъж, като се включиха международни звезди - Селин Дион, Били Айлиш, Джон Леджънд, Елтън Джон, Пол Маккартни, Крис Мартин, Андреа Бочели, Майкъл Бубле.

То не е оповестено за набиране на средства, само че ще насърчи филантропи и компании да допринесат към фонда за взаимност на СЗО. Миналата седмица Лейди Гага разгласи, че към този момент са набрани повече от 35 милиона щатски $.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР