Тейлър Суифт, Брадли Купър и Кийт Ърбан са дарили китарите

...
Тейлър Суифт, Брадли Купър и Кийт Ърбан са дарили китарите
Коментари Харесай

Звезди дариха китарите си в името на ...

Тейлър Суифт, Брадли Купър и Кийт Ърбан са дарили китарите си за благотворителен търг, чиято цел е набиране на средства за чиновници в промишлеността на кънтри музиката, наранени от пандемията от новия ковид, съобщи Reuters, представен от dir.bg.

Суифт е оставила подпис върху акустичната китара " Гибсън ", на която свири при дебютното осъществяване на песента си " betty " през септември. Тя ще се продава дружно с девет перца, употребявани от певицата и се чака лотът да бъде осъществен на цена сред 25 000 $ и 40 000 $, оповестиха от аукционна къща " Кристис ".

Електрическата китара, на която Купър свири във кино лентата от 2018 година " Роди се звезда ", в който се превъплъти в ролята на кънтри изпълнителя Джаксън Мейн, се продава за от две хиляди $ до четири хиляди $.

Търгът стартира в четвъртък и ще продължи до 29 октомври. Приходите са в интерес на фонда, основан от Академията за кънтри музика в поддръжка на хората отвън светлините на прожекторите в промишлеността, разрастваща се главно към Нашвил.

Сред другите лотове са цимбал, принадлежал на Доли Партън в продължение на тридесет години (50 000 $ до 100 000 долара), акордеон " Балдони " на Шерил Кроу ( 8000 $ до 12 000 долара) и китари на Кийт Ърбан, Дуайт Йокам, Блейк Шелтън.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР