Тейлър Суифт беше освирквана от феновете на американския футбол, докато

...
Тейлър Суифт беше освирквана от феновете на американския футбол, докато
Коментари Харесай

Тейлър Суифт, освирквана от американските футболни фенове, докато аплодираше гаджето си Травис Келс

Тейлър Суифт беше освирквана от почитателите на американския футбол, до момента в който аплодираше гаджето си Травис Келс.

Певецът на Shake it Off по-рано призна, че тя евентуално е „ отбила няколко татковци, Брадс и Чадс “, като посещава мачове, откакто двойката стартира да се среща през лятото. Но Тейлър добави, че не я интересува какво мислят другите хора.

„ Аз съм просто там, с цел да поддържа Травис “, сподели тя по-рано този месец. „ Нямам визия дали ми се демонстрира прекалено много. “ В неделя Тейлър беше показан на огромен екран, до момента в който Канзас Сити Чийфс гостуваха на Нова Англия Пейтриътс.

И до момента в който някои почитатели ги приветстваха, други избухнаха в хор от освирквания. На фрагментите Тейлър можеше да се види да изрича: „ Знаех, че ще пристигна “. Преди това реклама за нейното турне беше освирквана по време на мач.

Но Тейлър, която носеше вълнена шапка и пуловер Kansas, празнуваше със брачната половинка на футболиста Британи Махоумс във ВИП ложа, когато Канзас означи гол. Травис се застъпи за приятелката си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР