ТЕЦ Варна, който е съвсем официална собственост на почетния председател

...
ТЕЦ Варна, който е съвсем официална собственост на почетния председател
Коментари Харесай

ТЕЦ-ът на Доган кани журналисти

Топлоелектрическа централа " Варна ", който е напълно публична благосъстоятелност на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган кани публицисти да го посетят в " Ден на отворените порти ", плануван на 17 юни 2019 година – от 10:30 до 14:30 часа.
 Преди на сцената да излезе Гинка: Супер преференциалната договорка за Топлоелектрическа централа Варна
Неработещата електроцентрала бе продадена от ЧЕЗ доста преференциално на компания на някогашния транспортен министър в държавното управление на Пламен Орешарски Данаил Папазов. Той по-късно я трансферира на Доган, а страната стартира да ѝ заплаща многомилионни прехвърляния, включвайки я в така наречен " леден запас ".

Поканата има за цел да показа пред медиите по-подробна информация по отношение на осъществените досега действия, свързани с обновяване работата на енергийните блокове на Топлоелектрическа централа „ Варна “ и плана за пристанище „ Топлоелектрическа централа Езерово “, както и да отговори на свързани с това въпроси. На място ще видите какво се извършва сега и ще научите какво още следва, декларират от предприятието.

В програмата на събитието са планувани къса презентация, разглеждане на индустриалните уреди и среща с управлението.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР