ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД кани любителите на риболова на

...
ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД кани любителите на риболова на
Коментари Харесай

Любителите на риболова ще се състезават край язовир „Овчарица“

Топлоелектрическа централа Марица изток 2 “ ЕАД кани феновете на риболова на съревнование край водите на язовир „ Овчарица “ при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. На участниците ще бъдат раздени маски, които ще са наложителни за прилагане при тегленето на жребия и при претеглянето на улова след края на надпреварата. Осигурени ще бъдат и дезинфектанти.

Големината на коридорите за улов ще разреши на участниците да бъдат на повече от 10 метра отдалеченост един от различен.

Състезанието ще се организира на 16 октомври (събота) от 09:00 ч. и ще бъде с дълготрайност 4 часа. Всички, които желаят да заявят своето присъединяване, могат да го създадат на тел.: 042/ 66 29 19.

Записването стартира в 7:30 ч. на 6 октомври и ще продължи до 8 октомври или до привършване на наличните места. Записването на всеки от участниците става самостоятелно.

Регламентът за присъединяване включва потреблението на единична рибарска пръчка с най-вече 4 броя куки . В 07:30 ч. в деня на надпреварата ще бъде теглен чоп за установяване мястото на всеки от участниците край водите на язовир „ Овчарица “. Ограничения във възрастта на искащите да се включат в надпреварата няма.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР