Тестове по Български език, Математика, Човекът и природата и Човекът

...
Тестове по Български език, Математика, Човекът и природата и Човекът
Коментари Харесай

Нов образователен софтуер подготвя четвъртокласниците за матура

Тестове по Български език, Математика, Човекът и природата и Човекът и обществото чакат четвъртокласниците на Envision Playhttps://editor.nimero.com/.

Платформата е безвъзмездна и съществува неотдавна, само че към този момент са решени повече от 55 хиляди теста и 900 хиляди задания, като дневно учениците (а може би и техните родители) приключват над 2 500 нови теста, оповестиха основателите на платформата от компания " Нимеро ".

Националното външно оценяване по Български език и литература е на 9 май, по Математика – на 10 май, по Човекът и обществото – на 14 май и по Човекът и природата – на 16 май.

Най-добре децата се показват по Човекът и природата, където междинният триумф е 80%, а най-големи провокации срещат по Математика със междинна успеваемост от 72%. При започване на нов тест системата автоматизирано генерира случаен набор от въпроси, тъй че да подсигурява оптимално покритие на образователния материал.

Учебното наличие е основано особено за матурите през 2019 година от екип от експерти в региона на началното обучение - Ани Господинова, Геновева Йотова, Десислава Миленкова, Йорданка Първанова и Розалина Паскалева. Базирайки се на дългогодишния си опит в сферата и потвърдения си триумф при подготовката на възпитаници в начален стадий, те са изработили набор от 300 въпроса по всеки предмет.

" От началото на април, след края на всеки час, решаваме дружно проби. Даже си вършим надпревари по групи за време! Упражняваме и затвърдяваме. Е, задачата е реализирана! Улеснение за нас учителите, доволството на родителите и наслада в очите на учениците за постигнатите високи резултати след края на всеки решен тест! Добиват още по-голяма убеденост в личните си благоприятни условия и успокоение ", споделя Силвия Николаева, преподавател 4 клас.

Тестовете могат да бъдат достъпени от всяко устройство – телефон, таблет или компютър – и са изцяло безвъзмездни на уеб страницата на Нимеро http://play.nimero.com
За избор на наличие се вкарват следните кодове:

" Изключително щастливи сме, че Envision Play се употребява толкоз интензивно и оказва помощ на децата да се приготвят за идните им матури. Създадохме този артикул като част от дългогодишната си тактика да създадем ученето по-забавно и налично благодарение на модерните технологии. НВО тестванията са единствено първият стадий на развиване на Envision Play и ползата, който те генерираха ни дава увереността да продължаваме да работим и да развиваме платформата ", сподели Кирил Русев, един от създателите на Нимеро.

Пожелаваме триумф на всички възпитаници на идното външно оценяване!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР