Тестът мина нормално и бързо. Добра организация, поздравления за лекарите.

...
Тестът мина нормално и бързо. Добра организация, поздравления за лекарите.
Коментари Харесай

Нинова: Мерките на правителството са хаотични, объркаха хората

Тестът мина обикновено и бързо. Добра организация, поздравления за лекарите. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто даде проба за тест за ковид. Това се наложи откакто депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов се оказа инфектиран с вируса.

По думите й в тази обстановка е обикновено да бъде разтревожана. Отговорни сме, каквото би трябвало изпълняваме. Държим се съответно за тежката обстановка , в която се намира България, означи тя.

Здравните ограничения са съответни. Тези, които държавното управление прави са много безредни. Тя даде за образец вчерашния ден, в който министърът на опазването на здравето си смени заповедта за маските за часове.

Това не е единствен случай. Сутрин вършат едно, на обяд - друго, вечер - трето. Объркаха хората. Много хора нямат изясненост тъкмо какви забрани и санкции има , акцентира Нинова.

По думите й има свръхтежки санкции за забрани, които се анулират часове по-късно. Там има безпорядък и неподреденост, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Парламентът би трябвало да откри метод да работи. Сега към този момент и ръководещите мислят по този начин, тъй като желаят актуализация на бюджета, изясни соцводачът.
 Депутатът Хасан Адемов е с позитивен тест за ковид
Депутатът Хасан Адемов е с позитивен тест за ковид

Той е първият политик инфектиран от COVID-19 в България

Нинова разясни, че са обсъждани няколко разновидността по какъв начин да стане това, само че дефинитивно ще се реши откакто всички депутати преминат тестванията и се видят резултатите.

Имало оферти за електронно, отдалечено дебатиране посредством софтуерен артикул, който да се конфигурира на преносимия компютър на всеки народен представител.

Само няма да можем да гласуваме, тъй като Конституцията го не разрешава. Там се желае персонално и присъствено гласоподаване и правна дирекция на Народното събрание е безапелационна, че е риск да гласоподаване електронно, тъй като тези закони и актове могат да паднат по-късно при обжалване , изясни Нинова.

По думите й въпреки всичко са обсъждани и разновидности, в които след електронни диспути да се гласоподава. Дали на групи да се влиза, с цел да се гласоподава и да се редуват, или с бюлетини по прилика на тайното гласоподаване, останало отворен този въпрос.
 Караянчева свика депутатите на 2 април
Караянчева свика депутатите на 2 април

За актуализацията на бюджета

Обсъждали са се още разновидности да се реалокират в по-голяма зала, където да има по-голямо разстояние сред тях, или в Партийния дом, или в НДК.

Соцводачът е безапелационна, че Народното събрание ще продължи да работи по някакъв метод. ИТ експертите трябвало да измислят техническия вид, а юристите на правна дирекция да го облекат в такава юридическа форма, че по-късно законите, които одобряват да не се уязвими и да не могат да се съборят в съда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР