Тест за жени: вижте кое е най-важно за вас във

...
Тест за жени: вижте кое е най-важно за вас във
Коментари Харесай

Разберете кое е най-важно за вас в една връзка!

Тест за дами: вижте кое е най-важно за вас във връзката!

При избора на сътрудник в живота всяка жена обръща внимание на този мъж, който дава отговор на нейните упования и условия за връзката. Този елементарен тест ще ви помогне да определите кое е най-важно за вас във връзката.

Погледнете картинката и изберете един от силуетите на мъжа, който ви е харесал най-вече. Не бива да мислите прекомерно дълго, първите усещания са значими.

Силует номер 1
В една връзка за вас е значимо сътрудникът ви да е деен. Обичате, когато взема решение вместо вас и ви насочва към верните дейности. Вашият обичан би трябвало да бъде не просто сътрудник за вас, само че и наставник. С наслаждение ще се откажете от правото да вземате всички решения, касаещи и двамата.

В подмяна обграждате обичания си мъж с грижа и схващане.

Силует номер 2
Равните връзки с харизматичен и убеден сътрудник са значими за вас. Искате обичаният ви да показва всичките си мисли непосредствено, без да ги крие, даже в случай че те могат да ви обидят. Очаквате взаимно развиване от връзката, изключително професионално. Връзка, в която сътрудникът е постоянен и не се стреми към освен това, не ви устройва.

Силует номер 3
Харесвате връзка, която е необременяваща. Предпочитате да имате цялостен надзор над колегата си и стартирате да негодувате, в случай че той крие нещо. Не обичате да изяснявате връзките си, тъй че сътрудникът ви би трябвало да бъде спокоен и балансиран.

Силует номер 4
Встъпвайки в съюз с мъж, вие очаквате той да бъде убеден в бъдещето. Отношенията с вас би трябвало да се построяват на добра финансова основа, защото мъж, който няма постоянна работа и приходи, е малко евентуално да ви заинтригува.

В същото време няма да очаквате той да ви устоя, постигайки без значение професионален триумф.

Силует номер 5
В една връзка надеждността и взаимният живот са доста значими за вас. От обичания си мъж очаквате желанието да създадете семейство и да имате деца. Несериозна връзка, която надали ще докара до брак, не ви интересува.

Вижте още: Превантивен лек за остеопороза с ленено семе

Романтиката в двойка не е толкоз значима за вас, колкото способността да се подкрепяте и помагате с обичания в сложна обстановка.

Споделете този тест за дами с приятелките си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР