Тест на вниманието. Колко цифри виждате? Днес ви предлагаме доста

...
Тест на вниманието. Колко цифри виждате? Днес ви предлагаме доста
Коментари Харесай

Тест на вниманието. Колко цифри успяхте да забележите на картинката?

Тест на вниманието. Колко числа виждате?

Днес ви предлагаме много забавна и сложна задача, която ще тества вниманието ви и ще ви накара да се концентрирате. На пръв взор наподобява много елементарно, само че нормално сходни задания са много подли и крият доста секрети.

Задача
Разгледайте деликатно картинката по-долу и пребройте какъв брой числа виждате. Не е нужно да ги събирате, изваждате или умножавате. Трябва да намерите ВСИЧКИ числа и да ги преброите. Нищо комплицирано, нали?

Отговор
Всъщност аз персонално съумях да преброя 7 числа, само че това е неверен отговор. Да стартираме изначало. Можете незабавно да забележите числата 6, 8, 2 и 1. Ако се вгледате деликатно, можете да видите, че долният пръстен на осмицата и задната част на двойката образуват 9, а малко по-надолу ще откриете цифрата 4. Малко по-трудно е да се откри тройката, скрита в дясната част на осмицата. Колко цифри открихте? 7?

На тази картинка ще откриете и цифрата 7, само че не е толкоз елементарно, тъй като е обърната с главата надолу. Завъртете двойката на 180 градуса и ще я забележите!

Вижте още: За феновете на тиквата: вкусно желе за зимата

И по този начин, става известно, че на картинката има 8 числа! Колко успяхте да откриете вие?

Споделете този занимателен тест на вниманието с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР