Tesla започна кампания из Европа, за да представи своя Model

...
Tesla започна кампания из Европа, за да представи своя Model
Коментари Харесай

Model 3 на Tesla идва в Европа, но не и във Великобритания

Tesla стартира акция из Европа, с цел да показа своя Model 3, само че ще накара английските си клиенти да почакат, най-малко за момента.

Започвайки предходната седмица в Париж, Барселона и други градове, автомобилният производител изложи най-актуалния си електрически автомобил на специфични места в границите на обиколка из 32 града, която пропуща Англия, защото там колите се движат отляво и са с десен волан.

 Tesla Model 3: 500 км с едно зареждане
Tesla Model 3: 500 км с едно зареждане (ВИДЕО)

Първите 30 притежатели получиха колите си

Досега заинтригуваните купувачи от Европа можеха да хвърлят един взор на модела единствено на определени автомобилни шоута. Доставките за Стария континент ще стартират през първата половина на идната година, написа Bloomberg.

Ето лист на всички места в Европа, където ще бъде показан Model 3.

Представянията провокират извънреден интерес, а почитателите на Tesla се редят на опашки, с цел да видят колата. Потенциалните купувачи могат да седнат зад кормилото, да прегледат 15-инчовия сензорен екран и да погледнат под капака. Но те не получават опция за тест драйв.

 Главоболия за Илън Мъск с Tesla Model 3
Главоболия за Илън Мъск с Tesla Model 3

Компанията не съумя да съблюдава значимо заричане

Европейската обиколка дава сигнал за идването на Model 3 в Европа, а през идващите седмици ще бъдат добавени още пазари и магазини, разгласи представител на Tesla. Производството на модели с десен волан за пазари като Англия, Япония и Австралия ще стартира през идната година, оповестява уеб сайтът на компанията. Tesla към този момент продава Model S и Model X с десен волан в Обединеното кралство.

Model 3, който се трансформира в една от най-продаваните коли в Съединени американски щати, ще се конкурира с модели като 3-та Серия на BMW и Golf на Volkswagen. След като Tesla мина през " индустриален пъкъл " , с цел да усили продукцията си на всеобщия пазар, тя се изправи пред " пъкъл при доставките и логистиката " , до момента в който съобщи поръчаните коли на клиентите си, съобщи ръководителят на компанията Илън Мъск. В Съединени американски щати автопроизводителят купи транспортни компании, с цел да улесни доставките.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР