Tesla започна да зарежда магазините със серийно произвежданите електромобили за

...
Tesla започна да зарежда магазините със серийно произвежданите електромобили за
Коментари Харесай

Серийно произвежданите Tesla Model 3 се появиха в магазините

Tesla стартира да зарежда магазините със серийно създаваните електрически автомобили за всеобщия пазар Tesla Model 3. Стартираха и доставките на електрическия автомобил до потребителите.
Първите Tesla Model 3 се появиха в автомобилните магазини на Калифорния в административния центтр на Лос Анджелис Сенчъри Сити и Пало Алто в окръг Санта Клара.



През третото тримесечие на предходната година от конвейера на завода излязоха единствено 260 бройки Tesla Model 3, макар че проектите бяха производството на 1500 електрическия автомобил. През четвъртото тримесечие на 2017 година бяха създадени 1550 броя.

От този петък хората могат по-отблизо да се срещнат с Model 3 в магазините на Tesla, да узнаят повече за особеностите и оборудването на електрическия автомобил и да схванат повече, в сравнение с е разказано в известията за медиите. Засега не може да се опитва по какъв начин се държи електрическия автомобил на шосето, като това ще бъде позволено малко по-късно.



Миналата седмица Tesla заяви, че е подобрила своите конвейери и производството. Към края на първото тримесечие на тази година компанията има намерение да усили производството на Tesla Model 3 до 5 000 екземпляра седмично.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР