Tesla създаде онлайн социален хъб, с който ще опита да

...
Tesla създаде онлайн социален хъб, с който ще опита да
Коментари Харесай

Tesla пусна общ социален хъб за потребители и служители

Tesla сътвори онлайн обществен хъб, с който ще опита да насърчи разговора сред притежатели на коли на марката, фенове и екипа за социална политика на компанията.

Платформата Engage Tesla ще размени онлайн форумите на производителя на електрически коли. В изказване се отбелязва, че форумите, които са служили като главно средство за връзка, ще преминат към режим „ единствено за четене “ от 15 март, съобщи Fox Business.

„ Engage Tesla е нова платформа и за екипа по социална политика на Tesla, и за Клуба на притежателите на Tesla. Целта ѝ е да сътвори цифрова база за цялата ни работа и да улесни членовете на общността на Tesla да узнаят какво е най-важно за нас, да подхващат значими дейности и да са в течение “, пишат от компанията.

В уеб страницата има подраздел, отдаден на идни събития, инструкции за подкрепяне на общности в Тексас поради усложнената зимна конюнктура в щата, както и информация за напъните на Tesla да лобира пред управляващите в своя изгода на избрани местоположения, в това число Небраска.

Добавена е и опция потребителите да разясняват какво биха желали да видят в Engage Tesla. Не е ясно обаче ще могат ли да разгласяват лично наличие под някаква форма.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР