Tesla продължава да получава все повече поръчки за своя електрически

...
Tesla продължава да получава все повече поръчки за своя електрически
Коментари Харесай

Tesla получи поръча за още 30 Tesla Semi от Walmart

Tesla продължава да получава от ден на ден поръчки за своя електрически товарен автомобил Tesla Semi. Уеб порталът Electrek заяви, че ритейлърът Walmart, който предходната година поръча партида Tesla Semi, желае още 30 електрически товарни автомобила.

Американската компания с най-голямата в света мрежа от магазини за търговия на едро и дребно, бе една от първите, поръчала електрическите камиони в края на 2017 година.

Тогава Walmart направи поръчка за 15 електрически товарни автомобила Tesla. По този метод ритейлърът има намерение доста да понижи изхвърляните в атмосферата излъчвания и да усъвършенства своя превоз.

Walmart заяви, че новите 30 електрически Tesla Semi ще бъдат употребявани за ускорение електрификацията на своя парк в Канада. Двадесет от тях ще се употребяват в Мисисипи, Онтарио, а останалите ще транспортират артикули от новия разпределителен център на Walmart в Британска Колумбия, който в този момент се реконструира. Паркът на новия разпределителен център ще бъде формиран единствено от електрически товарни коли.

След като търсенето стартира да пораства, Tesla усили депозита за резервирана на Semi на $20,000. Това значи, че Walmart ще би трябвало да даде $600 000 за предварителната поръчка на електрическите камиони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР