Тесла, поне за момента, има доста ограничен производствен капацитет. За

...
Тесла, поне за момента, има доста ограничен производствен капацитет. За
Коментари Харесай

Tesla премахна базовите Model X и Model S

Тесла, най-малко за момента, има много стеснен индустриален потенциал. За множеството консуматори това не е от голяма важност. Една от последствията обаче е, че асортиментът от колите, които Тесла предлага, непрестанно се трансформира. Именно заради тази причина, не би трябвало да ви изненадва и фактът, че Тесла отстрани базовите модели Tesla Model X и Tesla Model S от своята гама.

В устрема си да опростят своите оферти американският тръст към този момент не предлага електрическите автомобили си със " общоприет пробег " от към 285 мили(460 километра), заяви Ройтерс. Съответно в случай че отидете при дилър на Tesla или на уеб страницата на компанията, можете да си купите модел S или модел X, само че единствено с избор от разновидностите „ Long Range “ или „ Performance “. Те оферират респективно пробег от 370(595 км) и 345(555 км). При " Performance " част от пробега се търгува за скорост, достигайки забележителното ускоряване от 0-100 км/ч единствено за 2,4 секунди.

Следвайки логиката, че в случай че най-евтиният вид на даден артикул бива отстранен, то тогава идната алтернатива става най-евтина, базовата цена за Model S и Model X се е повишила с 4 990 $, до Щатски долар 79 990 и Щатски долар 84 990.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР