Tesla инсталира няколко системи за акумулиране на енергия Powerwall и

...
Tesla инсталира няколко системи за акумулиране на енергия Powerwall и
Коментари Харесай

Tesla започва изграждането на електрическа мрежа в Канада

Tesla конфигурира няколко системи за акумулиране на сила Powerwall и Powerpack в една от източните провинции на Канада.
Инсталациите ще акумулират остатъците електрическа сила, получавана от локалните вятърни електроцентрали и по-късно ще я препраща към локалните домове, някои от които оборудвани с батериите Powerwall. Цялата система за произвеждане и разпределение на електрическата енергия ще бъде стартирана този месец, а тестванията ще продължат една година.

Самата система за акумулиране и разпределение на електрическата сила се назовава Intelligent Feeder Project и е конфигурирана в провинция Нова Шотландия. Системите за акумулиране на сила Powerpack ще бъдат конфигурирани в локалните подстанции. Те ще съхраняват остатъците от сила, създавани от локалната вятърна турбина.

Акумулираната сила ще бъде подавана в семействата, а остатъците ще се употребяват при спиране на електричеството, при понижаване силата напразно, както и за намаление цената на електрическата енергия.



В този план вземат участие 300 семейства, като 10 от тях имат конфигурирани Tesla Powerwall 2. Експериментът не е огромен и посредством него Tesla желае да тества своите акумулиращи устройства в комплицирани селски условия.

Резултатите от този опит ще излязат при започване на 2019 година и в случай че всичко мине добре, ще бъдат инсталирани и други сходни съоръжения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР