Tesla и Ford влязоха във виртуална битка във вторник, като

...
Tesla и Ford влязоха във виртуална битка във вторник, като
Коментари Харесай

Tesla и Ford мерят сили с електропикапи

Tesla и Ford влязоха във виртуална борба във вторник, като всяка от компаниите твърди, че нейния електропикап е най-як.

Битката се водеше в Туитър, откакто основният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск разгласява видео на преди малко излезлия " Cybertruck ", който побеждава Ford F-150 в „ дърпане на въже “.

 Вграден видеоклип

Видеото е отбелязало близо 13 милиона гледания в Туитър към вторник сутринта в Калифорния и е „ препратено “ повече от 110 000 пъти.

В клипа Cybertruck с форма на чеп влачи F-150 нагоре, като от задните гуми на Ford излиза дим, до момента в който се пробва да се спуска надолу.
" По-добър от Ford F-150, по-бърз от Porsche 911 ", твърди Мъск в по-ранно известие в Туитър.

 Вграден видеоклип

Вицепрезидентът на Ford Motor Company Съни Мадра изпрати контрапредизвикателство към Мъск в отговор на видеото. " Здравей Elon, изпрати ни Cybertruck и ние ще създадем теста за теб ", написа Мадра. „ Давай “, отговори Мъск.

Хвалбите на Мъск разсъниха онлайн спор, като бранителите на Ford настояват, че F-150 е в неизгодна позиция по аргументи, които включват липса на товар за възстановяване на сцеплението на задните колела и че Cybertruck може да е тръгнал пръв.

Новият електрически пикап на Tesla си е обезпечил съвсем 150 000 поръчки, сподели Мъск в Туитър единствено два дни, откакто новият му артикул претърпя нещо смущаващо.

Милиардерът съосновател на Tesla излезе на сцената в Калифорния предходната седмица, когато бронираните стъклени прозорци на транспортното средство се напукаха при проява, целяща да потвърди неразрушимостта на пикаха.

Cybertruck е затрупан със същата стоманена сплав, която Мъск възнамерява да употребява за своята ракета SpaceX Starship и ще може да форсира от 0 до 100 километра в час за към три секунди, твърди основният изпълнителен шеф на Tesla в своя презентация.

 Вграден видеоклип

Той сподели, че базовият модел ще има начална цена от 39 900 $ и 400-километров обсег, до момента в който първокласна алтернатива ще може да измине два пъти по-голямо разстояние и ще се продава за 69 900 $.

Не е посочена дата за излизането му на пазара, само че анализаторите обявиха, че това няма да стане преди края на 2021 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР