Тесла демонстрира нагледно предимствата на свързаните автомобили, като без да

...
Тесла демонстрира нагледно предимствата на свързаните автомобили, като без да
Коментари Харесай

"Тесла" направи "ремонт" от дистанция на спирачките на всички Модел 3

Тесла " показва образно преимуществата на обвързваните коли, като без да повика нито една кола в сервиза, понижи спирачния път на всичките продадени Модел 3. Това е станало след " актуализация по въздуха " на софтуера, който ръководи антиблокиращата система, заяви уеб сайтът на американската потребителска организация " Консюмър рипортс ". Обичайно, при сходни проблеми всички коли се викат в сервиза и се оправят една по една.

От " Тесла " взели ограничения седмица откакто в тест на организацията било установено, че Модел 3 стопира от 60 благи в час (96.56 км/ч) до покой за неприемливите 46.33 метра. Това било по-лош резултат даже от пикапа " Форд " F-150.

След актуализацията на софтуера колите от Модел 3 се нуждаели към този момент от малко над 40 метра, с цел да спрат. Директорът на звеното за проби на " Консюмър рипортс " Джейк Фишър показва, че от 19 години е на тази позиция, като звеното е проверило над 1000 автомобила, само че досега не е виждал подобряването на представянето на една кола от отдалеченост.

И още дефекти в Модел 3

Фишър обаче прецизира, че спирачките надалеч не са единственият проблем на Модел 3. Като дефекти той показва още прекомерно мощният тон от вятъра при придвижване, твърдата возия и некомфортните задни седалки. Шефът на " Тесла " Илън Мъск към този момент бил поел ангажимент в хода на производството тези проблеми да се отстранят.

© Reuters

От потребителската организация подлагат на критика и предизвикващата горделивост в " Тесла " опция всички настройки по колата да се вършат през огромен екран в средата на арматурното табло. Мнението на " Консюмър рипортс " е, че това решение води до рисково разпръскване по време на шофиране. В отговор Мъск заречен да се намерения за нова организация на менютата и подменютата, с цел да станат по-лесни за насочване и прилагане.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР