Tesla, чийто планове са да произвежда по 2500 коли Model

...
Tesla, чийто планове са да произвежда по 2500 коли Model
Коментари Харесай

Tesla си има извинение за ниското производство на Model 3

Tesla, чийто проекти са да създава по 2500 коли Model 3 на седмица до края на март, е създала нова автоматизирана система за произвеждане на модули, предопределена за „ Гигафактори “. Линията към този момент работи в немската Grohmann, само че тя би трябвало да бъде разглобена, превозена до Съединени американски щати и още веднъж съединена, изясни Мъск.

"Не става въпрос дали работи или не. Тя би трябвало да се разглоби, транспортира и сглоби още веднъж. “

След като тази задача бъде изпълнена, Tesla ще би трябвало да се оправи с проблемите към материалната логистика за завода си във Фримонт. Чак по-късно в завода ще могат да се създават по 5000 Model 3 на седмица към края на юни. Но дано първо забележим ще стигнат ли 2500 след месец и половина.

Tesla отсрочва към този момент няколко пъти периодите, които би трябвало да създадат от компанията всеобщ, а не нишов производител на електрически автомобили.

Според Джордж Галие, анализатор в Evercore ISI, „ в случай че Tesla изпусне задачата от 2500 бройки седмично в края на първото тримесечие, вложителите ще останат разочаровани и терзанията ще се засилят. “

А терзанията биха могли да накарат някои клиенти да си изискат парите назад. Това би имало отрицателен резултат върху компанията, защото клиентите досега са налели в Tesla над $850 млн. под формата на капаро за бъдещи модели, в това число влекача Semi и Roadster II.

Но Мъск знае по какъв начин да плени въображението на хората. Наскоро той съобщи: „ Ако може да изпратим Roadster към астероидния пръстен, евентуално може да решим проблемите с производството на Model 3. “

"Всички проблеми с паричния поток ще се разрешат, незабавно откакто те (Tesla) изкарат тези коли на пътя,” разяснява Таша Кийни, анализатор в ARK Investment Management.

Новият VW Touareg е подготвен, дебютира на 23 март

Системата МBUX в Mercedes A-Class е напълно разработeна в България
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР