Тeрзиев призова и всички останали групи да се отзоват на

...
Тeрзиев призова и всички останали групи да се отзоват на
Коментари Харесай

Терзиев след срещата с БСП: Важно е да търсим съгласие по политик...

Тeрзиев прикани и всички останали групи да се отзоват на срещата, с цел да може да се види къде са пресечните точки с тях. “Целта е положителните политики да бъдат подкрепяни без значение от кое място идват ”, сподели още кметът на София.

 

Той разяснява и че ще търси диалози още веднъж с ГЕРБ. “За нас е значимо да търсим общите политики, да ги заложим в бюджета и откакто се съгласим за тях да намерим и структурно решение на ръководител на СОС, комисии и всичко, което следва ”, съобщи Васил Терзиев. Той е безапелационен, че Българска социалистическа партия не са търсили поддръжка за техния претендент Диана Тонова за началник на СОС.

 

Борис Бонев от ПП-ДБ-СС още веднъж акцентира, че коалиция с ГЕРБ няма да вършат. “Тогава когато обаче положителните хрумвания идват, без значение от кого, те ще бъдат подкрепени. Това е методът, върху който всички ще работим. Ще забележим по какъв начин ще протече съвещанието в понеделник, само че на срещите няма да покачване тематиката за началник на СОС. Цел е да установим кои са пресечните точки на равнище политики ”, разяснява още претендентът за началник на СОС и общински консултант от ПП-ДБ-СС.

 

Относно причините на групата на ГЕРБ-СДС, че през днешния ден няма да се срещнат с Васил Терзиев, защото към този момент е имало среща с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Ивайло Мирчев от парламентарната група на ПП-ДБ съобщи, че са били стартирали организационни срещи и са пратили предложения на партиите. “Част от партиите се отзоваха на тези срещи, а с част от тях не. Тук не би трябвало да слагаме някакви сделки по никакъв метод. Надяваме се ГЕРБ да дойдат и да беседват. От нас се чака водачество, а не сръдни ”, разяснява Мирчев.

Относно сагата с рафинерията “Лукойл ” Мирчев изрази религия, че тя ще мине напълно на неруски нефт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР