Тервел Пулев записа най-престижната си победа при професионалистите, след като

...
Тервел Пулев записа най-престижната си победа при професионалистите, след като
Коментари Харесай

Тервел Пулев след победата: Тази вечер няма да съм скромен!

Тервел Пулев записа най-престижната си победа при експертите, откакто победи с единомислещо съдийско решение американеца Дешон Уебстър в 12 рунда в пловдивската зала " Колодрума ".

Така по-малкия от братя Пулеви завоюва интерконтиненталната купа в полутежка категория на WBA и резервира съвършения си актив от 15 победи в 15 мача.

" Уебстър сподели, че е заслужен представител на американската боксова школа. Момчето взе няколко рунда. Не мога да скрия, че съм удовлетворен да играя пред тази невероятна пловдивска аудитория. Нямаше празно място в залата. Беше доста мъчно. В шестия рунд гонга избави Дешон. Почина си, прибра се и остана в мача. ", сподели Тервел незабавно след мача.
Кубрат Пулев: До края на април ще се боксирам с Джошуа Време е Тервел да нападна и международната купа, безапелационен е Кобрата
" Изпитах отмалялост от 12-те рунда, само че съм упражнявал това да не си проличава. Тази вечер няма да съм непретенциозен. Благодаря на всеки, който пристигна да ме поддържа. Спортът е феномен и има тази дарба да сплотява хората. Останахме 6 милиона българи, стига сме се делили на партии, фондации, клубове и така нататък ", разяснява още Тервел и показа, че в този момент има намерение малко да си почине.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР