Тервел Пулев загатна с кратко видео в Инстаграм как всъщност

...
Тервел Пулев загатна с кратко видео в Инстаграм как всъщност
Коментари Харесай

Вижте какво прави Джени Суши на партито на Пулеви


Тервел Пулев загатна с малко видео в Инстаграм по какъв начин в действителност се е държала репортерката Джени Суши на празненството след боксовата церемония в Коста Меса, Калифорния.

Американката, която бе целуната от Кобрата след успеха над Богдан Дину, и нае известна адвокатка, с цел да си търси правата, танцува много палаво в скута на мъж от компанията на боксьорите. Нещо, за което братя Пулеви намекнаха още при прибирането си в България.



"3:00 часа сутринта, няколко часа след прословутата целувка Джени Суши в подтекста на полово унизената жена! ", гласи текстът в страницата на Pulev Sport във Facebook.

На видеото също по този начин се вижда какъв брой надалеч от репортерката се намира самият Кубрат.

Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред, която се е занимавала с редица каузи за полов тормоз оттатък Океана, настояха за лишаване на лиценза на българския боксьор и дефинираха държанието му за "отвратително ".

В момента лицензът на българина е краткотрайно лишен за щата Калифорния. Пулев може да се състезава в други щати и в други страни, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава Кобрата би трябвало да се яви пред комисията, с цел да изясни дейностите си по отношение на репортерката. Ако виновният орган удостовери решението си, лицензът на Пулев ще бъде лишен за територията на Съединени американски щати.

Американската журналистка, чието същинско име е Дженифър Равало, само че е известна с прозвището "Кралицата на голото суши ", съобщи, че се е срещнала с Пулев преди мача му против Богдан Дину в Калифорния. Това удостоверява думите на българина. След успеха тя направи изявление с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че по-късно Кубрат я е сграбчил и за задните елементи.

Суши удостовери, че е била на празненството на българските боксьори след церемония вечерта в Коста Меса. Но съобщи, че е отишла единствено, с цел да прави служебните си отговорности и да вземе изявленията от присъстващите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР