Тервел Пулев вече знае кога ще е десетият му мач

...
Тервел Пулев вече знае кога ще е десетият му мач
Коментари Харесай

Тервел звезда на гала във Виена

Тервел Пулев към този момент знае по кое време ще е десетият му мач на профи кръга. Българският боксьор ще се бие на церемония във Виена на 7 април. Бронзовият медалист от Лондон 2012 е на плаката за шоуто, а в идващите два дни чака да научи и името на противника си. Очаква се това да е сериозен боксьор, който няма загуба досега.

По-рано този месец Пулев завоюва две победи в границите на седмица. Първо той нокаутира в първия рунд американеца Скот Фютрел в Чикаго, а предходната седмица в Берлин би по точки някогашния кандидат за международната купа Валерий Брудов (Русия).

На същата церемония ще вземат участие и състезателите от националния тим на България по аматьорски бокс, които ще мерят сили против отбора на домакините. Гвоздей на програмата пък ще е локалната звезда Маркос Надер, който се състезава в междинна категория. Галата ще се излъчва директно по Мтел Спорт 1.

По-големият брат на Тервел – Кубрат, пък бе разгласен за част от „ Новата златна епоха “ на тежката категория. Френското списание „ Льо Прогрес “ написа, че свалянето на Владимир Кличко от трона е поставило началото на трогателен интервал, който припомня за времената на Мохамед Али, Джо Фрейзър и Джордж Форман, а българинът има принос за това наред с първенците Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР