Тервел Пулев трябва да се завърне на ринга през август.

...
Тервел Пулев трябва да се завърне на ринга през август.
Коментари Харесай

Тервел на ринга през август

Тервел Пулев би трябвало да се завърне на кръга през август. Идеята е българинът да пази купата си на международен първенец на WBA в полутежка категория, което би трябвало да бъде първият му мач след към осем месеца пауза. 37-годишният софиянец завоюва пояса след 12 рунда с Дешон Уебстър в Пловдив, а преди експлоадирането на пандемията от ковид бе планувано да се боксира в Съединени американски щати.

“Вариантите пред Тервел са два - мач в Америка или в България. Със сигурност отпущането на ограниченията ще помогне. Чакам да падне карантината в България за идващи от Съединени американски щати, с цел да мога да се прибера и да организираме борбата, в случай че ще е там. Същото важи и за него при идване в Лас Вегас, където съм аз. Време е светът да се върне към естественото. Радвам се, че към този момент позволяват 50 % фенове в България, само че тук при нас е по-различно. Със сигурност той ще се бие през август, в случай че не стане нещо извънредно”, разяснява тематиката Ивайло Гоцев.

В момента Тево е на 39-о място в ранглистата на Boxrec.com и на 7-а позиция в класацията на WBA. Той на процедура е на две победи от опцията да нападна международната купа на асоциацията, която е владеене на Арсен Гуламирян.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР