Тервел Пулев спечели и 11-ия си мач в професионалния бокс,

...
Тервел Пулев спечели и 11-ия си мач в професионалния бокс,
Коментари Харесай

Тервел Пулев нокаутира американец за 11-ата си победа при професионалистите

Тервел Пулев завоюва и 11-ия си мач в професионалния бокс, откакто нокаутира американеца Армандо Анкона още в първия рунд. По-малкият от братята Пулеви се нуждаеше единствено от 2 минути и шест секунди, с цел да се оправи със противника си.

Двубоят се игра в " Олстейт сцена " в Чикаго пред доста български почитатели. За четвърти път в кариерата си Тервел Пулев побеждава още в първия рунд.

Още след началния гонг Пулев потегли в офанзива и не разреши на Анкона да му отговори. Американецът търсеше главно прави удари в тялото, до момента в който българинът беше доста по-разнообразен.

Точно две минути и шест секунди след началото на мача Пулев направи композиция, която приключи с мощно ляво кроше, което прати Анкона на земята.

#Bulgaria#Boxing CW talent Tervel Pulev 11-0 stopped Ancona Friday:https://t.co/qo2bEM7NqQ

- #ko#tko#boxe#boxeo#boks#TTR#sport#sports#knockout#video#boxer#BestKO#Brutal#[email protected]/JYrCenBTuS
— the13thround.com (@the13thround) June 9, 2018

Американецът опита да продължи, само че се видя, че не се пази и Пулев още веднъж пласира удар в главата през гарда му, което принуди и рефера да спре срещата.

В 11 мача Пулев има 10 нокаута. Единственият, който устоя осем рунда против Тервел Пулев беше някогашният международен първенец Валерий Брудов. Победата над Анкона е четвърта през 2018 година за Пулев, който преди този момент надигра Скот Футрел още веднъж в Чикаго, Брудов, както и Ласло Пензеш.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР