Тервел Пулев ще тества новата шлифовка на своите боксови умения

...
Тервел Пулев ще тества новата шлифовка на своите боксови умения
Коментари Харесай

Тервел Пулев тества новата подготовка срещу корав американец

Тервел Пулев ще тества новата полировка на своите боксови умения против коравия американец Мич Уилямс. Битката е планувана за осем рунда и ще се организира довечера в Коста Меса, Калифорния. Вече няколко месеца бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон жертва времето със своето семейство, с цел да свери часовника със международния хайлайф. Той направи нескончаем лагер в Лас Вегас, където имаше шанса да тренира с елитни спаринги.

За неговата подготовка се грижи американската легенда Кени Адамс, под чието управление са се развили невероятни имена като Ридик Боу, Руслан Чагаев, Диего Коралес, Ивендър Холифийлд, Рей Мърсър, Майкъл Нън, Самюел Питър, Мелдрик Тейлър, Пърнел Уитъкър и други.
 Тервел Пулев - Леонардо Брусезе @@@
По-малкият брат на Кубрат Пулев ще гони 13-а победа на професионалния кръг. До момента той е без неточност, като отхвърли 11 от своите противници. Единствено ветеранът Валери Брудов съумя да изкара цялостните осем рунда против Тервел.
Българинът е повече от впечатляващ в своите мачове. Само един път той е боксирал повече от три рунда, а в последната среща завоюва и първия трофей при експертите. В " Арена Армеец " 36-годишният Пулев стана първенец на Европейския съюз в полутежка категория. Той нокаутира във втория рунд аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе.
Следващият конкурент на Тервел Пулев наподобява много по-корав на хартия. 36-годишният Мич Уилямс има 16 победи (11 с нокаут), 7 загуби и 3 равни. 180-сантиметровият боксьор с противоположен гард дебютира през 2007-а при експертите. Той е играл с доста съществени имена като Исмаил Силах, Оланреважу Дуродола и Едуин Родригес. Американецът е бил нокаутиран единствено два пъти, а останалите му провали са по-точки.  Тервел Пулев - Леонардо Брусезе @@@
Уилямс има впечатляваща физика и обича да играе със свалени ръкавици. Той игра за последно на 2 март, когато едвам не победи някогашния кандидат за международната купа Едуин Родригес, като загуби по точки от него. Разликата в два от съдийските фишове беше минимална 94:96.
Тервел Пулев ще изиграе третия си мач зад океана. Той нокаутира за един рунд Скот Фъртел и Армандо Анкона при предходните две визити на Съединени американски щати.  Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@
Битката в Коста меса ще бъде първата за софиянеца през 2019-а. Очаква се той да направи най-малко още един мач в Съединени американски щати. При триумф българинът ще се бие в края на май или началото на юни на галавечер в пловдивската зала " Колодрума " против много по-сериозен съперник. Има възможност това да бъде някогашният международен първенец Кщижов Влодарчик, а срещата да бъде за европейската корона в полутежка категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР