Тервел Пулев ще се изправи срещу американец в следващия си

...
Тервел Пулев ще се изправи срещу американец в следващия си
Коментари Харесай

Тервел Пулев ще се изправи срещу американец през декември в Пловдив

Тервел Пулев ще се изправи против американец в идващия си дуел на професионалния кръг. Българският боксьор ще има мач с Дишон Уебстър на 14 декември в Пловдив.

Галавечерта е кръстена " Битката на седемте тепета " (The battle of the seven hills). Билетите за събитието костват от 20 до 40 лв., а ВИП пропуските са по 100 лв. и са в продажба в мрежата на eventim.bg.

Уебстър има 16 мача като експерт и всичките са били в Съединени американски щати. До момента той е с 12 победи и две загуби. Тази година той е победил Маркъс Оливейра, а по-късно има две равенства.

На 8 ноември Пулев нокаутира германеца Кай Курзава на галавечер в Бергиш Гладбах. Българинът завоюва още в първия рунд 14-ата си победа от 14 мача.

Големият брат на Тервел Пулев - Кубрат, съобщи неотдавна, че ще оказва помощ за организацията на събитието. " Изборът на Пловдив за място на галата е и поради това да възкресим този спорт в града и покрайнините. Нека младежите, децата, още веднъж да влязат в залите. Нека залите да се изпълнят както преди. И то освен за високо спортно майсторство, а просто да спортуват. Да не висят пред компютрите, да не стават и лягат със смарт телефоните. Виртуалният свят е прекрасен и привлекателен, само че той не е действителният живот. Трябва да върнем младите към действителния живот и да им вдъхнем човешките полезности ", сподели Кубрат Пулев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР