Тервел Пулев се е разделил с треньора си Борислав Бояджиев,

...
Тервел Пулев се е разделил с треньора си Борислав Бояджиев,
Коментари Харесай

Тервел Пулев без треньора си на мача за европейската титла

Тервел Пулев се е разделил с треньора си Борислав Бояджиев, сочи информация на вестник „ Меридиан мач ". Скандал обаче няма. Бояджиев ще концентрира старания върху боксовата академия в комплекса на братята Пулеви.
В ъгъла на по-малкия брат Пулев в събота евентуално ще бъде треньорът на Кубрат- Ули Вагнер. Тогава на Тервел следва конфликт за европейската купа в полутежка категория против аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе.
Мачът в " Арена Армеец " ще подгрее багра на брат му Кубрат с Хюи Фюри, който ще дефинира основния кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF), владеене на Антъни Джошуа. Възможно е точно треньорът на Кобрата - Ули Вегнер, да дава директиви на Тервел.
Бояджиев приготвяше Тервел Пулев съвсем през цялата му кариера, обаче бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон 2012 се намира в миг, в който има потребност от човек, който да е непрекъснато до него.
Нещо, което Бояджиев не може да му обезпечи, поради уговорките в академията. Боксовото школо на експерта се намира в центъра на братя Пулеви в София и към този момент дава съществени резултати.
Още по тематиката четете в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР