Тервел Пулев постигна седмата си поредна победа на професионалния боксов

...
Тервел Пулев постигна седмата си поредна победа на професионалния боксов
Коментари Харесай

Тервел Пулев завърши годината със седми нокаут

Тервел Пулев реализира седмата си поредна победа на професионалния боксов кръг. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон нокаутира Артьом Чарнякевич от Беларус още във втория рунд на срещата им. Мачът в полутежка категория бе част от новогодишната церемония в Берлин.

Това бе и седмия триумф с нокаут на българина, който още веднъж бе много по-класният боксьор на кръга. Преди заминаването си за Германия Тервел призна, че към този момент е подготвен и за мачове против по-силни противници и по всяка възможност програмата му ще се промени доста следващата година. Освовната цел пред по-малкия от братята Пулеви е да стигне до мач за европейска или интерконтинентална купа в категорията.

Отново в ъгъла на Тервел бяха персоналният му треньор Борислав Бояджиев Кубрат Пулев, който би трябвало да се завърне на кръга през януари или февруари.

Точно преди месец и още веднъж в Берлин Тервел нокаутира Михаил Куцишвили от Грузия в борба, която бе част от специфична гала-вечер в памет на именития треньор Фриц Здунек.

При предходните си победи Пулев преодоля с лекост съпротивата на Томислав Рудан (Хър), Рамази Гогичашвили (Груз), Якуб Войчик (Пол) и Дражан Жанянин (Хър).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР