Тервел Пулев използва профила си във „Фейсбук“, за да направи

...
Тервел Пулев използва профила си във „Фейсбук“, за да направи
Коментари Харесай

Тервел Пулев сравни Кобрата с ген. Вазов: Има шанс да спечели тази голяма битка

Тервел Пулев употребява профила си във „ Facebook “, с цел да направи значимо разяснение преди утрешния мач сред брат си Кубрат и Антъни Джошуа. Както е известно, Кобрата излиза против британеца в събота вечерта. Двубоят е за международните трофеи на Ей Джей във версии във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория за професионалния бокс.

Поради засиления интерес от страна на почитателите за мястото, където могат да гледат мача, Тервел разясни, че от българска територия това може да стане единствено посредством профилирана платформа в интернет. Бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012 внесе изясненост по отношение на това по какъв начин искащите може да се снабдят с билети за борбата сред Кобрата и Джошуа.

Тервел Пулев направи и забавно съпоставяне сред брат си и военачалник Владимир Вазов, който е спечелил уважението на британците в борбата при Дойран по време на Първата международна война.

„ Скъпи другари!
заради многото запитвания към мен:
– къде ще се излъчва мача на брат ми Кубрат Пулев
– дали българска телевизия няма да предава мача
– и намиране на билети

Бих желал да поясня за всички фенове на бокса и същински българи, че доколкото ми е известно платформата DAZN има тази функционалност. Срещу 3 лева (месечен абонамент) можете да си извършите акаунт.

Нямам визия коя българска тв ще излъчи борбата на българина против Антъни Джошуа.

Относно билетите за гледане онлайн в „ Уембли арина “, през днешния ден ни беше общително разяснено от уредниците, че заради пандемичната конюнктура би било мъчно хора, идващи особено за мача, да участват. Поради наложителната изолираност, на която би трябвало да се подложат.

Съответно хора, живеещи на острова, не би следвало да бъдат спряни, стига да имат билети, които са в много лимитирано количество.

Благодарности от сърце на всички за поддръжката!

Нека бъдем единни и да подкрепим Кубрат. Той има огромния късмет да завоюва тази огромна борба и уважението на домакините, сходно на ген. Вазов след борбата при Дойран! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР