Тервел Пулев изгледал невероятната битка между Олександър Усик и Тайсън

...
Тервел Пулев изгледал невероятната битка между Олександър Усик и Тайсън
Коментари Харесай

Тервел Пулев е гледал сблъсъка Усик-Фюри заедно със Стоичков

Тервел Пулев изгледал невероятната борба сред Олександър Усик и Тайсън Фюри дружно с футболната легенда Христо Стоичков. В компанията е бил и някогашният боксьор Калоян Стоянов - Цимбика. Това разкри самият Пулев с обява в обществените мрежи.

" Мачът сред Тайсън Фюри и Олександър Усик изгледахме в доста приятна компания. За мен беше чест, че Камата- подобен Великан на международния и на българския спорт също участва в компанията. Относно самия мач мога да кажа, че протече близо до моите упования.

Няколко индивида ме бяха попитали преди борбата, по какъв начин ще приключи и аз показах Усик, като евентуален победител.

Смятам, че този човек закономерно победи и потвърди, че е най-хубавият. Успя да излезне от провокациите и " клопките ", които Фюри му беше подготвил.

След тоталната доминация на долната категория (спечели всички пояси), украинецът съумя да направи същото и в горната супертежка.

Фюри изрази мнение след мача, че Усик е бил предпочетен от съдиите заради политическата конюнктура с войната в Украйна, само че аз не считам по този начин. Украинецът взе справедливо успеха, дори съдията, който даде победа на Фюри, не знам дали е гледал същия мач.

За мен е чест, че съм кръстосвал ръкавици с един от най-великите боксьори за всички времена ", разгласява Пулев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР