Тервел Пулев едва за втори път в професионалната си кариера

...
Тервел Пулев едва за втори път в професионалната си кариера
Коментари Харесай

13 от 13 за Тервел Пулев на професионалния ринг

Тервел Пулев едвам за повторно в професионалната си кариера не съумя да нокаутира противник, само че въпреки всичко се добра до доста сложна, само че и скъпа победа над Мич Уилямс в мач, който се организира в " Хангара " - боксовата галавечер на Top Rank и ESPN.
Българинът завоюва след единомислещо съдийско решение (59-54, 58-55, 57-56) в мач, който се организира в едвам 6 рунда, макар че по-рано беше оповестено, че срещата ще е в 8 рунда. Американецът сътвори съществени проблеми на по-малкия брат Пулев, само че въпреки всичко след средата на мача нямаше подозрения кой е по-класният боксьор.
Пулев разпростра капацитета си във втората половина на срещата, откакто получи наказване от една точка поради нерегламентиран удуар, който нанесе против Уилямс. От този миг нататък Пулев нанесе доста тежки удари, с които отхвърли своя противник от вярата да завоюва дуела.
С следващия триумф Тервел към този момент има 13 победи на професионалния кръг, записвайки едвам 2-ия мач, в който не печели с нокаут. Въпреки това статистиката му остава безупречна, откакто се изправи против тежък противник. Подробности за мача Тервел Пулев - Мич Уилямс може четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР