Терористите от ISIS, отговорни за клането в Москва, подхранваха кръвопролитието

...
Терористите от ISIS, отговорни за клането в Москва, подхранваха кръвопролитието
Коментари Харесай

Московските нападатели „бяха надрусани с най-добрия наркотик на ISIS „Chemical Courage“, превръщайки ги в машини за убиване“

Терористите от ISIS, виновни за клането в Москва, подхранваха кръвопролитието си, като се дозираха с каптагон – форма на амфетамин, който им разрешава да колят без капчица виновност.

Наркотикът, който бойците назовават ​​химическа храброст, понижава задръжките и деактивира страха, позволявайки на бойците да убиват безсистемно. Смята се, че обвинените - Сайдакрам Раджабализода, 30 година, Мухаммадсабир Файзов, 19 година, Далерджон Мирзоев, 32 година, и Шамсидин Фаридуни, 25 година, са погълнали веществото, преди да заколят 147 души в Crocus City Hall предишния петък.

Длъжностни лица тестваха терористите и откриха следи от опиата, съгласно локалния информативен бюлетин БАЗА, базирайки се на източници от съветските правоприлагащи органи.

Заподозрените за ужасяващата терористична офанзива в концертната зала се явиха в съда в понеделник, показвайки ясни признаци, че са минали през изтощителни пристъпи на мъчения. Това се случи, откакто видеозаписи, споделени в обществените медии, демонстрирах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР