Терористичните организации никога не губят мотивация, за да извършат терористична

...
Терористичните организации никога не губят мотивация, за да извършат терористична
Коментари Харесай

Полковник Амир Горен: Терористичните организации никога не губят мотивация, за да извършат терористична атака! Работи ли България услилено, за да…

Терористичните организации в никакъв случай не губят мотивация, с цел да извършат терористична офанзива, съобщи в предаването „ Нещо повече “ полк. Амир Горен от Израел, специалист по антитероризъм и сигурност, съобщи БНР.

„ Дори в този миг тук и на всички места по света има доста спящи техни кафези, които възнамеряват, учат се и се приготвят да работят. Терористичната организация нападна най-слабите точки. Ако те решат, че България е слаба точка, те ще я нападат. Това се случи в Бургас. Убеден съм, че специфичните елементи в България работят интензивно, с цел да разпознават терористичните организации на територията на страната “.

Няма да бъде елементарно на Европейски Съюз и за балканските страни да се оправят с вълната от мигранти, счита полк. Горен и добави: “Това просто в този момент стартира. За да се противопоставим на интернационалния тероризъм, решението е на интернационално равнище да бъдат разпознати радикални организации и хората в тях да бъдат върнати вкъщи. Те не са пристигнали тук, с цел да живеят в спокойна и мирна среда, те са тук, с цел да основават безпорядък, болежка и страдалчество “.

Горен беше гост-лектор на годишната конференция „ Спорт и сигурност “, проведена от НСА. Акцент беше подложен върху сигурността по време на спортни мероприятия. Тази година страната ни ще е хазаин на международни шампионати, които допускат скупчване на доста хора. В тази връзка полк. Горен предложи:

„ Отговорните институции би трябвало да стартират да се приготвят за тези събития. Хиляди туристи ще дойдат тук и в случай че нещо се случи, това няма да е добре. … Терористите са изобретателни, по тази причина в подготовката, в планирането, в отговорността службите би трябвало да опитат да покрият всички вероятни закани. Никога няма 100% триумф, само че те би трябвало да опитат, би трябвало да предпазят хората “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР