Терористичната групировка Ислямска държава пое отговорността за атентата в централата

...
Терористичната групировка Ислямска държава пое отговорността за атентата в централата
Коментари Харесай

ИД пое отговорността за нападението в либийската столица

Терористичната формация " Ислямска страна " пое отговорността за атентата в централата на Националната петролна корпорация (НПК) в понеделник в либийската столица. Това се оповестява от новинарския портал " Ал Марсад ", представен от ТАСС, по отношение на изказването на терористите.
По-специално в него се показва, че в нападението са взели присъединяване трима екстремисти, които " са влезнали в престрелка с защитата, осъществили гърмежи в постройката и са унищожили част от имуществото ". Също по този начин са отбелязва, че това нахлуване е " продължение на офанзивите против стопански ползи и лоялните на кръстоносците " държавни управления в Либия.
Припомняме, че въоръжени с леки огнестрелни оръжия и гранати атентатори самоубийци нападнаха основния офис на Наказателно-процесуален кодекс в понеделник в центъра на либийската столица. Трима от общо шесте нападатели се взривиха, убивайки двама души и ранявайки 10, като взеха и заложници.
При престрелката с полицията вътре в постройката беше отстранен един екстремист, а още двама се укриха. Според очевидци нападателите са били тъмнокожи. В резултат на дейностите на полицията всички заложници бяха освободени.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР